Home


HVALA VSEM ZA UDELEŽBO!


Kondorjev let v letu 2020

Športno društvo Kondor Godešič je v svojem več kot 50-letnem delovanju organiziral in izvedel kar nekaj prireditev, tako športnih kot tudi bolj družabnih. Eno izmed takšnih je bil tek na Osolnik, ki je doživel kar 25 izvedb, vse z veliko pomočjo članov društva, prebivalcev Godešiča, sponzorjev, pokroviteljev ter nenazadnje vas, tekmovalcev in obiskovalcev.
Tudi Kondorjev let, ki smo ga prvič izvedli v letu 2017 je privabil veliko število vseh vas, ki ste z vso močjo podprli prireditev, ki je bila na tem področju nova.Kondorjev let sicer res organizacijsko vodi ožja ekipa ljudi, ampak sama izvedba prireditev pa zahteva pomoč okoli 100 prostovoljcev. Hkrati Kondorjev let poteka na zemljiščih preko 50ih lastnikov. Če povzamemo, Kondorjev let ni zgolj izziv za tekmovalce, temveč tudi ogromna organizacijska preizkušnja, ki pa se je letos znašla na razpotju kako naprej.

Zato smo se odločili, da v letošnjem letu 2020 Kondorjevega leta v enaki obliki kot prejšnja leta ne bo.

Vabimo pa, da spremljate naša socialna omrežja, našo spletno stran https://www.kondorjev-let.si in si zagotovite sveže informacije o dogajanju.

Hvala še enkrat vsem!Nekaj adrenalina, malo nevarnosti, veliko spretnosti in bistrega uma ter obilo zabave . . . 

Si pripravljen na popolnoma naraven izziv? Si poln adrenalina? Željan zabave? Znaš sodelovati v ekipi? Premagati prepreke na poti? Biti moker, blaten, strgan, utrujen? Potem je Kondorjev let prava pustolovščina in izziv zate! Zberi svojo ekipo in prileti naslednje leto na na najbolj noro pustolovščino, se podaj s prijatelji, znanci, kolegi, sorodniki, neznanci skozi džunglo, ki se vije pod vasjo Godešič pri Škofji Loki! Velikokrat naletimo na vprašanje, v čem je Kondorjev let drugačen od ostalih “oviratlonov” v Sloveniji… Na Kondorjevem letu je prav tako potrebno premagati kar nekaj ovir, preprek, kakor jim mi raje rečemo. Vendar ne preprek, ki bi jih postavili umetno. Pri nas ne boste srečali jeklenih konstrukcij, avtomobilskih pnevmatik, elektošok ovir, …

Mi ovir več ali manj ne postavljamo – nam jih postavila narava. Narava, ki je izoblikovala področje pod vasjo Godešič. Prod, jarki, reka Sora, njeni pritoki, … Je pa res, da uporabljamo za par ovir tudi objekte, ki so že postavljeni na naši trasi (npr. tribune ob nogometnem igrišču).
Ne skrbite, da je premalo zahtevno – nekatere prepreke so še bolj zahtevne kot ovire na ostalih podobnih prireditvah. Zagotavljamo vam nepozabno, adrenalinsko, polno zabave polno izkušnjo.