Ekipa

ekipa

Določiti ekipo Kondorjevega leta je težko. Pri prireditvi namreč sodeluje približno 100 prostovoljcev. Prostovoljci so večinoma vaščani Godešiča, skrbijo pa za nemoten potek prireditve - od postavljalcev prireditvenega prostora, do deklet, ki urejajo registracijo, fantov, ki skrbijo za red na parkirišču in usmerjajo promet, največ jih je v vlogi sodnikov na preprekah. Vsem gre velika zahvala, da vse na Kondorjevem letu gladko teče.

Ima pa Kondorjev let t.i. "upravni odbor", kjer pa vsak skrbi za svoje področje.

 

Blaž Hafner

vodja prireditve

Vodja ter koordinator Kondorjevega leta 2018.
Skrbnik FB strani Kondorjevega leta.

 info@kondorjev-let.si

 

Jože Hafner

Dovoljenja, stiki z občino/UE

Jože, tudi predsednik športnega društva Kondor Godešič skrbi za "papirno" plat Kondorjevega leta 2018.

 

 

Simon Starman

prepreke/trasa

Simon je eden najbolj zagnanih pri Kondorjevem letu. Skupaj z Branetom sta že lansko leto pripravila traso Kondorjevega leta, tokrat pa iščeta nove dogodivščine in ovire za letošnje tekmovanje.

Navdušuje ga tudi Instagram, zato skrbi za sveže objave na tej platformi.

 

 

Brane T. Červek

prepreke/trasa

Vodja in ustanovitelj šole preživetja v naravi z imenom "S.S.F.N. - Special Forces Training". Kot inštruktor že 26 let profesionalno deluje na vojaškem, pa tudi na civilnem področju. Na pobudo avstralske vladne organizacije "Department for Aboriginal Affairs, South Australia" je dve leti raziskoval kulturo in veščino preživetja domorodcev (aboriginov) v Avstraliji.

 

Domen Križaj

oglaševanje

Domen je grafični oblikovalec. Pri Kondorjevem letu skrbi za to, da vse izgleda lepo. Poskrbi za plakate, panoje, brošure, dopise, ... 

 

Jure Bizjak

sponzorji

Jure v letošnjem letu skrbi za naše nepogrešljive sponzorje in donatorje. Je v stalnem stiku z njimi, skrbi za pogodbe, ...

marketing@kondorjev-let.si

 

 

 

Tadej Avguštin

gostinstvo

Tadej, na Godešiču znan kot Prcko, bo poskrbel, da ne boste žejni. S svojo prijetno ekipo vam bo z veseljem postregel osvežilno pijačo.

 

 

Matej Novinec

varnost/parkirišča

Priden, deloven in zagnan. To je Matej. Poskrbel bo, da bo na prireditvenem prostoru vse pod kontrolo!